Accountancy

Bij JVM Financieel Advies profiteer je van alle voordelen van accountancy

Je jaarrekening opgesteld door een accountant AA of RA

Een accountantsverklaring is verplicht voor ondernemingen die voldoen aan 2 van onderstaande 3 voorwaarden;

  • De kostprijs van de totale activa is meer dan € 4,4 miljoen;
  • De netto omzet is meer dan € 8,8 miljoen;
  • Het gemiddeld aantal werknemers is meer dan 50.


Wikipedia omschrijft de accountantsverklaring als volgt;
Doel van de accountantscontrole van een jaarrekening is het verschaffen van zekerheid over de getrouwheid ervan, zodat de ondernemingsleiding, aandeelhouders, banken, beleggers, crediteuren, subsidieverstrekkers, enz. de jaarrekening kunnen gebruiken voor hun beslissingen.

Accountant versus boekhouder

Bij JVM Financieel Advies worden dossiers en jaarrekeningen op nagenoeg dezelfde wijze opgesteld en opgeslagen als bij een accountant gebeurt. Door deze werkmethode is een accountantsverklaring eenvoudig en tegen relatief lage kosten te realiseren. Met deze werkwijze bespaar je op het standaard maandtarief en alleen als de accountantsverklaring verplicht is of een toegevoegde waarde heeft zijn er (beperkte) extra kosten.

Due Diligence

Wil je je MKB-bedrijf verkopen of een MKB-bedrijf kopen? Dan kan een accountant nagaan of de aangeboden informatie juist en volledig is weergegeven. Dit geeft je zekerheid bij de aan-en verkoop van een bedrijf.

Andere accountantsverklaringen

Ook bij o.a. een subsidieverklaring, een prognose verklaring, een SGR-verklaring, een assurance rapport inleners, een NIWO-verklaring, een verklaring bewindvoerders en Financiële productieverantwoording (WMO en Jeugdwet) ben je verzekerd van kwalitatief goede en betaalbare accountantsverklaringen via JVM Financieel Advies.

Accountancy voor het MKB

Een jaarrekening die door een accountant is gecontroleerd geeft je medeaandeelhouders, de bank en andere stakeholders meer zekerheid over de juistheid en volledigheid van de cijfers. Een accountant moet aan kwaliteitseisen en doorlopende studie-eisen voldoen. Bovendien wordt de accountant regelmatig zelf gecontroleerd door de beroepsorganisatie. Voor het MKB-bedrijf dat bijvoorbeeld deelnemingen heeft, een geconsolideerde jaarrekening nodig heeft of regelmatig een accountantsverklaring nodig heeft, is een accountant die in opdracht van JVM Financieel Advies werkt de beste keuze.

Bovendien bevat je jaarrekening meer informatie dan in de wettelijk verplichte jaarrekening. Combineer de benodigde accountantsverklaring met de online administratie, dan hoeft de accountantsverklaring niet duur te zijn.

Waarom kies je JVM Financieel Advies?

Stap nu over op online administratie en betaal de eerste maand geen abonnementskosten!

Je administratie bijgewerkt: waar je ook bent, jouw administratie heb je altijd en overal onder controle. Je houdt zo meer tijd over voor waar je goed in bent: ondernemen