Bedrijfsadvies

Bij JVM Financieel Advies profiteer je van alle voordelen van bedrijfsadvies

Branchespecialisten

Zowel Ben Jenniskens als Adrie van Miltenburg beschikken door hun persoonlijke ervaring in diverse branches over veel specifieke branchekennis. Daarnaast hebben ze beiden los van elkaar een netwerk opgebouwd van betrouwbare deskundigen. Omdat de klanten van JVM Financieel Advies actief zijn in zeer uiteenlopende branches worden zeer specifieke vraagstukken regelmatig met behulp van deze externe deskundigen opgelost.

Overnames en herstructurering

Complexe situaties als doorstart en groei, fusie en overname, herstructurering en reorganisatie, bedrijfsopvolging en -beëindiging vragen om experts. De specialisten van JVM Financieel Advies staan ook hier voor je klaar.

Financieringsadviseur

Een bedrijfsfinanciering is vaak een complex vraagstuk. Er zijn heel veel financieringsmogelijkheden beschikbaar, maar ze passen niet allemaal bij elk bedrijf. Een onafhankelijke adviseur die een passend advies uitbrengt is dan ook zeer belangrijk. JVM Financieel Advies is een onafhankelijke adviseur die je helpt bij het aanvragen van een passende bedrijfsfinanciering.

Voor de financiering van je eigen woning werken wij samen met enkele hypotheekadviseurs.

Ondernemerscoach

Een risico waar veel ondernemers tegenaan lopen is dat men bedrijfsblind wordt. Kritiek op de bedrijfsvoering wordt zelden gegeven zonder dat men daarom vraagt, maar is wel belangrijk om scherp te blijven. Een maandelijks- of kwartaalgesprek waarin telkens een ander onderdeel van de bedrijfsvoering kritisch wordt besproken voorkomt bedrijfsblindheid. Ben Jenniskens en Adrie van Miltenburg hebben beiden ervaring in het voeren van dergelijke gesprekken en kunnen zo bedrijfsblindheid voorkomen.

Juridische hulp

Bedrijfsrisico’s moeten zoveel mogelijk worden voorkomen.

Wij inventariseren dan ook altijd of onze klanten geen onnodige risico’s lopen. Zeker bij een eenmanszaak of VOF, omdat bedrijfsrisico’s ook kunnen leiden tot risico’s in privé. Bij risicovolle bedrijfsactiviteiten is het onderbrengen daarvan in een BV dan ook gangbaar.

Ook inventariseren wij eventuele algemene voorwaarden, zijn deze rechtsgeldig en passen ze bij de bedrijfsactiviteiten, controleren wij of er een passende verzekeringspolis is afgesloten en of de verkoopfacturen en contracten correct zijn opgesteld. In specifieke omstandigheden adviseren wij om samen met een jurist de risico’s te beoordelen en maatregelen te nemen om deze te beperken.

Bedrijfsadvies voor het MKB

Een specialist in jouw branche of op het gebied van HR, salarissen, financieringen, juridische hulp, begeleiding bij overname, alles wat je nodig hebt als ondernemer vind je bij JVM Financieel Advies. Onze bedrijfsadviseurs werken samen met al onze specialisten zodat je altijd verzekerd bent van het beste advies.

 
Onze branche-adviseurs in de automotive, horeca, retail, uitgeverij en zorg (fysiotherapeut, huisarts, medisch specialist en mondzorg/tandarts) helpen je bedrijf groeien. Specialisten op het gebied van groei, overnames en herstructurering, begeleiden je bij het nemen van groeistappen. De HR specialist helpt je bij de opzet van een zelfsturend en zelfstandig team. Financieringsadviseurs zorgen ervoor dat je financieringsaanvraag wordt geaccepteerd. Juristen checken je contracten.

Waarom kies je voor JVM Financieel Advies bedrijfsadvies?

Stap nu over op online administratie en betaal de eerste maand geen abonnementskosten!

Je administratie bijgewerkt: waar je ook bent, jouw administratie heb je altijd en overal onder controle. Je houdt zo meer tijd over voor waar je goed in bent: ondernemen