Belastingadvies

Bij JVM Financieel Advies profiteer je van alle voordelen van belastingadvies

Belastingadvies

JVM Financieel Advies werkt met geavanceerde aangiftesoftware van Unit4. Hiermee is het mogelijk om vanuit de door JVM Financieel Advies verzorgde administratie data te importeren en deze te koppelen met de data die bij de Belastingdienst al bekend is. De aangiftesoftware vertaald deze data naar een passende aangifte en geeft meteen suggesties om de aangifte te verbeteren. De toegevoegde waarde van JVM Financieel Advies is dan ook om met deze data zoveel mogelijk fiscaal voordeel te behalen. Omdat de fiscale spelregels voortdurend wijzigen is het up to date houden van deze kennis een belangrijk onderdeel van ons opleidingsbeleid.

Auto van de zaak

Een belastingadviseur van JVM Financieel Advies kan al voor € 150,00 een berekening maken. Of het nu over een milieuvriendelijke auto gaat of een gewone auto, een bestelauto of een privé-auto die je ook voor de zaak gebruikt.

Accountant en fiscalist

Bij JVM Financieel Advies krijg je zowel een accountant als een fiscalist! Is jouw eerste aanspreekpunt accountant dan wordt de fiscalist ingeschakeld en andersom. Zo weet je dat je altijd optimaal wordt geholpen.

Belastingadvies in het MKB

Belastingadvies in het MKB houdt in: Hoe kunnen we jou zoveel mogelijk belasting besparen? Onze ervaren belastingadviseurs staan je bij om binnen de wettelijke mogelijkheden te informeren hoe je de winst kunt drukken, welke constructie het voordeligst is en van welke fiscale maatregelen jij en je MKB-bedrijf gebruik kunnen maken.

Alle belastingvoordelen voor MKB-ondernemers passen we toe. Natuurlijk in overleg met jou. Het geeft je rust om te weten dat je geen problemen krijgt en toch zo min mogelijk belasting betaalt. Zo weet je dat je altijd het juiste en meest voordelige belastingadvies krijgt.

Schakel een belastingadviseur van JVM Financieel Advies in en:

Stap nu over op online administratie en betaal de eerste maand geen abonnementskosten!

Je administratie bijgewerkt: waar je ook bent, jouw administratie heb je altijd en overal onder controle. Je houdt zo meer tijd over voor waar je goed in bent: ondernemen