JVM Financieel Advies

Echt goed werken in Eindhoven & Gemert

Echt goed werken in Eindhoven & Gemert

Wij zijn Adrie van Miltenburg en Ben Jenniskens en samen met ons team ondersteunen we ondernemers vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Gemert. Je administratie kan veel gemakkelijker, hij kan namelijk voor een groot deel geautomatiseerd worden. Hierbij zorgen we ervoor dat je 24/7 inzicht hebt in de voor jou belangrijke cijfers. Daarnaast kun je altijd bellen, appen of mailen, want dit zit gewoon in onze maandprijs. Neem gerust contact op met JVM Financieel Advies voor meer informatie.

Onze diensten kort samengevat

Het ondernemersklimaat in de regio Eindhoven - Gemert

JVM Financieel Advies heeft inderdaad in beide plaatsen een vestiging. In Eindhoven op Strijp S, het voormalige Philips bedrijvencomplex, inmiddels een kraamkamer voor startende ondernemers. Vanaf 2016 ook een vestiging in Gemert in het BusinessCenter, gelegen in het hart van bedrijvig Gemert.

De regio Eindhoven waar Gemert ook toe behoort is uitgegroeid tot een van de belangrijkste economische regio’s van Nederland, wat hightech bedrijven betreft zeker de belangrijkste. Er zijn dan ook veel startende ondernemers en ondernemers die sterk doorgroeien, onze belangrijkste 2 doelgroepen. Graag willen we hieraan onze bijdrage leveren en dat doen we door MKB ondernemers te helpen met een innovatieve administratie, en door ze bij te staan met raad en daad.

Ons team zet zich enthousiast in, en wel door middel van zorgzame begeleiding. We zijn zelf ook ondernemer dus je kunt bij ons terecht met al je ondernemersvragen. We lichten dit graag toe in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Innovatieve administratie

Voor veel ondernemers geldt dat ze zich liever met hun eigen vak en hun klanten bezighouden, dan dat ze hun administratie doen. Administratie wordt dan ook vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. In je administratie zit echter interessante informatie opgesloten, waar je als ondernemer enorm baat bij kunt hebben. Zo kun je de optimale inventaris en personeelsplanning berekenen. Daarom heeft JVM Financieel Advies zich gespecialiseerd in het automatiseren van de administratie zodat je tijd bespaart, 24/7 up-to-date bent en volledig inzicht in je cijfers hebt, waardoor je jouw beslissingsinformatie altijd bij de hand hebt.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Online administratie

JVM Financieel Advies vindt dat je geen extra tijd kwijt mag zijn aan je administratie. Inmiddels kunnen we daarom al tot 70% van je administratie volledig automatisch laten verlopen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je bij het verzenden van de factuur, direct bij bent met je boekhouding. Zodra je klant betaald heeft, geeft je bank dit meteen door aan je boekhouding, die direct weer helemaal up-to-date is. Zo zijn er diverse koppelingen mogelijk die we voor je kunnen instellen, zodat je veel tijd overhoudt. Ook wij houden tijd over, want wij hoeven bijvoorbeeld geen bonnetjes in te boeken. Deze tijd gebruiken we om je te helpen nog succesvoller te ondernemen.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Professional aan je zij

De tijd die overblijft door een geautomatiseerde administratie, gebruiken we om samen je bedrijf te ontwikkelen, kansen te grijpen en risico’s in kaart te brengen. Het boekhouden laten we dus aan de software over en jij krijgt een adviseur, een expert op het gebied van ondernemen, erbij.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Kennisnetwerk

JVM Financieel Advies heeft een kennisnetwerk opgebouwd waarmee intensief wordt samengewerkt. Zij delen kennis met ons, adviseren onze klanten op zeer specifieke terreinen en bieden (krediet) oplossingen aan. Zo kunnen wij met nauwelijks overhead toch onze klanten op zeer uiteenlopende terreinen een passende oplossing bieden.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Het team

Adrie van Miltenburg

Accountmanager en Vennoot

Ben Jenniskens

Accountmanager en Vennoot

Bekijk vacatures

Kom jij ons team versterken?

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

Bij JVM Financieel Advies betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

 • Maandabonnement Prijs per maand V.A.
 • Maandabonnementen eenmanszaak € 45,-
 • VOF met 2 vennoten € 150,-
 • BV tot 5 fte € 265,-
 • BV 5 - 10 fte € 145,-
 • BV meer dan 10 fte € 495,-
 • Holding, Stamrecht BV € 145,-

Openstaande vacatures

Dit zijn wij

JVM Financieel Advies is 5 jaar geleden gestart als onderdeel van de landelijke OAMKB organisatie. Wij onderscheiden ons door de mate waarin wij administraties en bijbehorende processen automatiseren. Onze klanten zijn MKB-bedrijven door heel Nederland.  

De kerntaken van een Beginnend assistent accountant zijn:
 • Het verwerken en controleren van klantadministraties;
 • Het inrichten en actueel houden van dossiers;
 • Het onderhouden van interne en externe contacten;
 • Het optimaliseren van processen;
 • Het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften.
Wat neem jij mee als Beginnend assistent accountant?
 • HBO 3 werk- en denkniveau richting Bedrijfsadministratie;
 • Analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • Stressbestendig, flexibele instelling en een positieve werkhouding;
 • Aandragen van procesverbeteringen en een stabiele factor in verander trajecten.
Wij bieden

JVM Financieel Advies is een financieel gezond bedrijf. Daarnaast bieden we mooie arbeidsvoorwaarden. In de functie van Beginnend assistent accountant bieden wij jou:

 • Een marktconform salaris;
 • Groeimogelijkheden binnen ons bedrijf;
 • Flexibele werktijden;
 • Uitzicht op dienstverband voor onbepaalde tijd;


Vragen over deze vacature? Neem contact op met Adrie van Miltenburg tel. 06-12362414 of email adrie@oamkb-jvm.nl

Kosteloos adviesgesprek?

Jij wilt ook jouw administratie veel gemakkelijker en geautomatiseerd? Vraag nu een kosteloos adviesgesprek aan!

Contact opnemen

Bij JVM Financieel Advies staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven
Scheiweg 26, 5421 XL Gemert

KvK:65227441

T. 040 – 78 20 66 9
T. 06 – 12 36 24 14
E. info@oamkb-jvm.nl

Contact