Financiële administratie
& Salaris administratie

Bij JVM Financieel Advies profiteer je van alle voordelen van online administratie

Automatiseren van je administratie

Zowel je financiële administratie als de salaris administratie kunnen
wij middels online applicaties grotendeel automatiseren. Wij werken met verschillende applicaties waarmee wij voor vrijwel elk bedrijf een passende backoffice kunnen inrichten.

Wij verzorgen de inrichting, trainen je in het gebruik en verwerken en controleren de transacties. Periodieke fiscale aangiftes zoals de btw en loonheffing worden tijdig ingediend. Met onze oplossingen kun je als ondernemer in weinig tijd de administratieve processen goed laten verlopen en heb je ook nog eens altijd actueel inzage in alle financiële data.

Online administratie kent veel voordelen

Het beste advies voor boekhoudsoftware voor jouw bedrijf

Het is belangrijk dat boekhoudsoftware goed past bij jouw bedrijf. De administrateur van JVM Financieel Advies helpt jou een keuze te maken zodat je online administratie zonder problemen kan verlopen. Dit kunnen we doen omdat we alle pakketten kennen en je dus goed kunnen adviseren

Duidelijkheid dankzij een maandabonnement

Duidelijkheid is belangrijk. Daarom hebben we een maandabonnement voor je. Dit is een vast, laag bedrag per maand. Dit maandabonnement is inclusief bellen, mailen en appen.

Online administratie voor het MKB

JVM Financieel Advies maakt online boekhoudsoftware op maat voor jouw MKB-bedrijf en jouw branche. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring kost de inrichting maar € 225,00. We zorgen ervoor dat jij tijd bespaart dankzij een ideale online administratie.

Dat online administratie moeilijk en tijdrovend is, is een vooroordeel dat helaas nog altijd bestaat. Toch kan het ook gemakkelijk en in veel minder tijd. Wij kunnen je online administratie zo inrichten dat je er maar weinig tijd aan kwijt bent.

Je kunt bij JVM Financieel Advies al een maandabonnement afsluiten vanaf € 85,00 per maand. Je hebt dan 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in je bedrijf. Gewoon op je telefoon, tablet of computer. Bij het maandabonnement is ook een online administrateur inbegrepen. Deze is goed bereikbaar voor al je vragen en zal regelmatig met je overleggen over je cijfers

Inbegrepen bij het maandabonnement

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

Bij JVM Financieel Advies betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

  • Maandabonnement Prijs per maand V.A.
  • Maandabonnementen eenmanszaak € 85,-
  • VOF met 2 vennoten € 150,-
  • BV tot 5 fte € 265,-
  • BV 5 - 10 fte € 145,-
  • BV meer dan 10 fte € 495,-
  • Holding, Stamrecht BV € 145,-

Stap nu over op online administratie en betaal de eerste maand geen abonnementskosten!

Je administratie bijgewerkt: waar je ook bent, jouw administratie heb je altijd en overal onder controle. Je houdt zo meer tijd over voor waar je goed in bent: ondernemen